Workshops update

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe vormgeving voor de workshops.

De workshops haken zijn nu een paar maanden beschikbaar. Tot op heden heb ik eigenlijk vooral rechtshandige mensen kunnen helpen met het leren haken, omdat ik het linkshandige niet onder de knie had. Dit tot mijn grote spijt, omdat ik zelf ook linkshandig ben.
Ik vond dat hier verandering in moest komen, dus heb mezelf het linkshandig haken ook geleerd. Op dit moment kan ik jullie allemaal melden dat de workshops nu zowel voor links als rechtshandige mensen goed te volgen zullen zijn.

Dit vond ik natuurlijk niet genoeg. Er zijn genoeg mensen die niet de mogelijkheid hebben om ergens naartoe te rijden om een workshop te volgen en bekijken liever video tutorials op youtube. Daarom ga ik werken aan nieuwe tutorials voor zowel links als rechtshandige mensen.
In deze tutorials worden eerst alle haaksteken behandeld. Later zullen ook enkele basis patronen volgen (bijvoorbeeld die van een granny)

Ik verwacht dat de eerste video’s rond augustus zullen verschijnen. Hiervoor komt een youtube channel, maar de video’s zullen ook op de site worden gedeeld.

Om dit te vieren kan je je nu opgeven voor een basis workshop haken. Voor maar €20,-
Tijdens deze workshop leer je in een avond of een middag de basis steken en gaan we aan de hand van een uitgeschreven patroon een granny square leren haken. De prijs is inclusief koffie of thee, een setje haaknaalden en haakgaren.
Wanneer je wil leren met een groep vriendinnen kan ik ook op locatie komen, dit doe ik vanaf 3 personen.
Opgeven kan door een mail te sturen naar info@ilsjescreations.nl