Veel te lang geleden….

Het is weer veel te lang geleden dat ik weer eens een blog heb geschreven op de site. Dus bij deze:

De afgelopen tijd is er veel veranderd, onder andere in mijn persoonlijke leven. Grootste project ooit zou je kunnen zeggen, ruim 9 maanden geduld moeten hebben. Het was het wachten zeker meer dan waard, we hebben een super mooie, lieve dochter, genaamd Keli.

Ook heb ik de afgelopen tijd veel nagedacht wat ik wil met deze webshop. Ik zou haast willen zeggen dat ik het liefst helemaal opnieuw begin. Met een leeg canvas alles opnieuw starten, nieuwe ideeen, nieuwe inspiratie, nieuwe indeling. Of dit allemaal gaat gebeuren weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat er dingen gaan veranderen.
Inmiddels is betalen via ideal wegens omstandigheden niet meer mogelijk, wel kan het nog via PayPal of overmaken.
Ik wil me meer gaan focussen op het bijhouden van een blog bij de projecten die ik maak en het toevoegen van patronen. Een groot deel van de patronen zal gratis te verkrijgen zijn via de site, maar er komen waarschijnlijk ook patronen bij waar je voor zal moeten betalen (geen grote bedragen, maar meer een kleine vergoeding).

Door de gebeurtenissen die het afgelopen jaar hebben plaats gevonden verwacht ik dat de meeste nieuwe patronen gericht zullen zijn om baby- en kinderkleding en accessoires.

Mijn eerst volgende blog zal gaan over het maken van de mamaponcho, dit is een poncho die je kan dragen wanneer je je baby in een draagdoek of drager bij je draagt, met extra hoofdopening voor je kleine meid of jongen.
Door dit project is het ook gekomen dat ik een meer blogs wil schrijven over mijn projecten. Dit kwam omdat ik aardig wat opstoppingen had bij het maken van deze poncho. Fouten in het patroon gevonden, later ook niet  tevreden met de kleur. Uiteindelijk heb ik er 4 keer opnieuw aan moeten beginnen. Ik kan al wel zeggen dat hij op dit moment bijna af is en ik verwacht in de komende week het volledige verslag te kunnen plaatsten met foto’s van het proces en het eindresultaat natuurlijk.