Ilse van Broekhoven

In 2011/2012 opende ik de digitale deuren van Ilsje’s Creations uit een passie voor handwerken.
Van kleins af aan had ik graag iets te prullen. Door de komst van de fantasiegarens waarmee je leuke sjaaltjes kan breien was het idee ontstaan om een shop te beginnen in handgemaakte producten.

Sinds 2017 ben ik aan de slag gegaan bij De Groene Zuster om ook daar de webshop te beheren. Dit begon met de pakketten maken, maar is inmiddels ook het beheer van de website geworden.

In 2019 opende ik een 2e webshop, dit keer in bullet journals: Bujo Boutique

In 2020 startte ik mijn 3e onderneming. Dit keer meer dienstverlenend. Bij ilsevanbroekhoven.nl help ik anderen bij het bouwen van hun website, het bouwen van hun webshop en/of webshop beheer.

Terug naar Ilsje’s Creations

De afgelopen jaren is er veel veranderd, we zijn van handgemaakte (gebreide en gehaakte) producten gegaan naar sieraden, later werden er ook haakworkshops toegevoegd.
Ik merkte dat het tijd werd voor verandering en besloot het over een andere boeg te gooien. De handgemaakte spullen verdwenen uit het assortiment en maakte plaats voor haakgarens.

Sinds de geboorte van onze dochter kwam ik erachter hoe weinig haakpatronen er eigenlijk waren voor leuke kinderjurkjes en besloot ik deze zelf te maken. De patronen schreef ik uit en begon ik te verkopen via de site. Dit proces kon volledig worden geautomatiseerd waardoor het na het uitwerken van het patroon een stuk minder arbeidsintensief was.

2020 begon en ik besloot ik dat er iets moest veranderen voor Ilsje’s Creations. Het zou er anders uit moeten gaan zien. Er begon een uitverkoop van de materialen en in november is de site volledig vernieuwd.
Na de uitverkoop van de materialen zal Ilsje’s Creations enkel nog verder gaan als een website met haakpatronen van voornamelijk kinderjurkjes. De huidige patronen gaan nog gecontroleerd worden op hoe ze geschreven zijn en indien nodig vernieuwd.

Contact gegevens

KVK: 69613907
BTW: NL001568925B38

Adres: (geen bezoekadres)
Duivensteen 51
4761 KV Zevenbergen

Vragen en opmerkingen
[email protected]

Stuur een chatbericht via Telegram
Instagram
Facebook