Aankomend project

Zoals veel medehakers doen, haak ik ook weleens mee met een CAL (chrochet along).
Een poosje terug, vlak voor onze dochter geboren is had ik al garen besteld om mee te doen met de Lossen en vastenIMG_0675 cal. Ik vond de kleuren in het pakket rozengeur erg mooi, maar omdat ik een babydekentje ervan zou maken heb ik ervoor gekozen om het te haken met RICO baby classic DK. Heerlijk zacht babygaren.

Mogelijk zie je het probleem al aankomen. Dochter kwam kort daarna ter wereld en totaal geen tijd om aan de CAL te beginnen. Inmiddels ben ik zover dat ik aan de 4e week van deze CAL bezig ben. Persoonlijk ben ik heel erg tevreden met het resultaat en er komen zeker meer foto’s in mijn blog over de voortgang hiervan.

Als creatief persoon kan ik het natuurlijk niet laten om al na te denken over volgende projecten. En ja hoor, een paar weken terug kwam die ook al op mijn pad. De Meadow CAL van drops. Het garen deze avond besteld en ik kijk er naar uit om eraan te gaan beginnen. Voor dit project kies ik er voor het eerst tijdens het meedoen aan een CAL ervoor om ook het bijbehorende garen te gaan gebruiken. Deze CAL bestaat in het midden uit meerdere grannysquares en worden daarna omringt door verschillende randen. Dit is een mistery CAL, dus zoals de naam al zegt: Het is een verrassing. Het 5e stukje van het patroon is onlangs vrij gegeven. Dit zijn tot op heden grannies die een bloemenkern hebben.
Ook van dit project ga ik jullie volledig op de hoogte houden met verhaaltjes en foto’s.