The Meadow deel 2

Deze week ga ik verder met het  haken van de Crochet along van Drops: The Meadow. Een mystery crochet along, die gehaakt wordt met DROPS ♥ You #7 op haaknaald nr. 3

Het maken van The Meadow deel 2:

Deze week is het patroon een boterbloem. Deze bloem heeft in tegenstelling tot vorige week 3 kleuren ipv 2. Erg leuke bloem. Dit keer leek alles vlekkeloos te verlopen, maar helaas….
Aan het eind van het patroon kwam ik erachter dat ik de square (het vierkantje) verkeerd had gehaakt. Niet alleen bij deze week maar ook bij alle 5 de vierkantjes van vorige week. OEPSSSS
Tja, wat dan. Na wat afwegen heb ik ervoor gekozen om de fout erin te laten zitten. Het formaat van de vierkantjes klopt nu naar mijn mening en de fout valt niet echt op. Dus we gaan alle squares vanaf nu bewust ´fout’ doen. Ach, wat is fout, als ze allemaal hetzelfde zijn, is het voor mij niet fout. Laten we het houden op afwijkend van het patroon. Het enige is nu wel dat ik het risico loop dat ik van wit te kort kom, maar hopelijk valt dat wel mee en anders bestellen we gewoon bij.

Het resultaat:

IMG_0771
The Meadow deel 2 resultaat